20. maj 21.00

Finale – Lemaitre, Dječaci, Koala Voice

Preden zabijemo zadnji žebelj v krsto Tedna mladih 2017 se nam obeta še poslednje rajanje, ki utegne odmevati vse do Besnice. Bazen bodo napolnile tri skupine – dve uvoženi in ena domača.

➤ LEMAITRE
Lani sta igrala na Coachelli, letos ju bomo na Tednu mladih lahko prvič slišali tudi v Sloveniji! Norveški dvojec Lemaitre, ki trenutno ustvarja v Los Angelesu, svojo glasbo opisuje kot veselo in nalezljivo plesno glasbo s težkimi beati, ki jo močno navdihujejo vplivi skupin Daft Punk, Justice in The Chemical Brothers. Navdušenci virtualnega nogometa ste njun singel We Got U lahko slišali tudi v FIFI 17.
Poslušajte: https://www.youtube.com/user/LemaitreVEVO

➤ DJEČACI
Slano vodo iz Dalmacije bodo v Bazen nalili splitski Dječaci, ki so trenutno eno izmed najbolj vročih imen balkanskega hiphopa. Humorne, družbenokritične in zajebantske rime zapakirajo skupaj s poskočnimi ritmi, ki koncertno publiko odlepi od tal. Hit komadi Bile starke, Dalmacija, Maci, Lovrinac in Meko sranje so le začetek.
Poslušajte: https://www.youtube.com/c/DjecaciKANAL

➤ KOALA VOICE
Koala Voice so indie, rock, reggae, disco, pop, freš in mladostni. Zasavci in njihova koala Boris imajo za sabo že lepo število koncertov, med drugim so nastopili tudi na srbskem Exitu, moskovskem Wildi Mintu, hamburškem Reeperbahnu ter domačima MENTu in Rock Otočcu, na Teden mladih pa prihajajo po vzhodnoevropski turneji.
Poslušajte: https://www.youtube.com/channel/UC74UGmx2RBxP9RQdUVJcwmA

Napolnimo Bazen, poplavimo Kranj, odplaknimo Teden mladih 2017 z visokimi valovi!

Vstopnice:
Predprodaja: 8€ člani*, 10€ nečlani (do 20. maja)
Na vratih: 10€ člani, 12€ nečlani

*člani Kluba študentov Kranj

Vstopnice lahko kupite na Info točki Kluba študentov Kranj (Slovenski trg 5, Kranj), Eventimovih prodajnih mestih ter preko Eventimove spletne strani:http://www.eventim.si/si/vstopnice/finale-lemaitre-djecaci-koala-voice-kranj-bazen-953735/performance.html.

Naberite družbo petih prijateljev in peta vstopnica je vaša zastonj! Akcija velja zgolj ob nakupu na Info točki KŠK.

BREZPLAČEN PREVOZ
TM Party Bus vas bo vozil na Finale ter nazaj domov – vozni red in postajališča preveri na: http://tm17.ksk.si/TMbus.pdf

Neben der periodisierung des geschichtsprozesses wird auch eine einteilung nach zu meinem Blog inhaltlichen bereichen vorgenommen

Cena:

Predprodaja 8/10€, na vratih 10/12€

Kontakt:

pr.tm@ksk.si

Finale – Lemaitre, Dječaci, Koala Voice

Koncerti